AcasăStiri generaleVâlcea: Un tânăr din Câineni a fost reţinut de poliţişti după ce...

Vâlcea: Un tânăr din Câineni a fost reţinut de poliţişti după ce şi-ar fi omorât în bătaie câinii

Un tânăr de 20 de ani din comuna Câineni a fost reţinut de poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor după ce ar fi ucis doi câini pe care îi avea în gospodărie, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, fapta s-ar fi petrecut în urmă cu patru zile, după ce unul dintre câini l-ar fi muşcat şi, supărat că animalul l-a atacat, a lovit cu o secure ambele animalele din curte până le-a omorât.

‘În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la data de 15 iulie a.c., un bărbat din localitatea Câineni, judeţul Vâlcea, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale, ar fi fost muşcat de câinele său, motiv pentru care i-ar fi aplicat acestuia mai multe lovituri cu un corp contondent, în mod repetat, provocându-i astfel leziuni care au condus la decesul animalului. De asemenea, la scurt timp, acesta ar fi recurs la acelaşi gest şi faţă de un alt câine din gospodăria sa, omorându-l şi pe acesta’, au transmis reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti marţi, care i-au deschis dosar penal pentru uciderea animalelor cu intenţie, cercetările în acest caz fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks