AcasăPoliticaDan Tanasă, vicepreședinte AUR: Chiar în aceste momente, în inima României, la...

Dan Tanasă, vicepreședinte AUR: Chiar în aceste momente, în inima României, la Băile Tușnad, promotorii revizionismului maghiar transmit mesaje anti-românești, separatiste

Chiar în aceste momente, în inima României, la Băile Tușnad, promotorii revizionismului maghiar transmit mesaje anti-românești, separatiste, toate acestea fiind un atac la unitatea și suveranitatea statului român, transmite Dan Tanasă, vicepreședinte AUR. 
”Laszlo Tokes, unul dintre liderii comunității maghiare, a vorbit, din nou, despre ținutul autonom secuiesc și despre garantarea drepturilor de autonomie.
Aceasta este o nouă dovadă a propagandei antiromâneşti, a incitărilor revizioniste şi a sprijinului direct din exterior pe care îl primesc acești instigatori din partea Budapestei.
În vreme ce noi, cei din AUR, vorbim astăzi în cadrul lansării candidaților la Parlamentul European despre România respectată și demnă în Europa, la câteva sute de kilometri de București, noul prieten al lui Marcel Ciolacu, premierul Ungariei Viktor Orban a descălecat din nou la Băile Tușnad, locul lui preferat de a transmite mesajele propagandei revizioniste maghiare. El și toți promotorii mesajelor Budapestei.
De ce se întâmplă asta? Pentru că avem lideri slabi! Avem niște momâi în funcțiile de conducere din statul român!
Din 2024 nu ne mai permitem să avem asemenea politicieni fără coloană vertebrală, care fac politică stând în genunchi!”, spune Tănasă.

Articolul Dan Tanasă, vicepreședinte AUR: Chiar în aceste momente, în inima României, la Băile Tușnad, promotorii revizionismului maghiar transmit mesaje anti-românești, separatiste apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks