AcasăStiri generaleTrupa byron lansează în toamnă albumul 'Efemeride'

Trupa byron lansează în toamnă albumul ‘Efemeride’

Trupa byron va lansa în toamnă cel de-al optulea material discografic intitulat ‘Efemeride’, informează un comunicat transmis joi AGERPRES.

Albumul, care va fi promovat într-un turneu naţional, va fi disponibil atât în format digital, pe toate reţelele de streaming, cât şi în format fizic, pe suport de CD şi vinil.

”Efemeride’ e un album conceput în vreo doi ani. El cuprinde stările şi gândurile pe care le-am avut în timpul ăsta, anxietăţile, fricile şi filosofiile care m-au bântuit, miile de paşi făcuţi între aceeaşi pereţi. Apoi a urmat un lung şir de procese, alături de ceilalţi byroni: am sortat, am aranjat, am repetat mult, câteodată ne-am învârtit în cerc sau ne-am bucurat de câte o scânteie abia mijită la capătul unui tunel întunecat. Am uitat, ne-am reamintit, am modificat şi am reuşit să depăşim toate deadline-urile din univers. Au trecut 3 ani jumătate de la primul cuvânt scris pe hârtie, dar acum, în sfârşit, e gata. Şi ştiu că nu se compară cu sentimentul pe care îl are un părinte faţă de copilul său, dar pot să zic doar atât: al nostru e mai frumos’, a declarat Dan Byron, solistul trupei, citat în comunicat.

Noul album byron este compus în limba română şi îi are pe Dan Byron la voce, chitară şi flaut, Dan Georgescu la chitară, Sergiu ‘6’ Mitrofan la pian şi clape, László Demeter la bas şi Andrei Ilie la tobe. Albumul este înregistrat şi mixat la studioul Unda Recording din Bucureşti de Dan Georgescu şi masterizat de Cristian Varga la MASTERvargas.

Turneul de lansare va cuprinde următoarele concerte, alte date urmând să fie adăugate în scurt timp: 5 octombrie – Legend Pub din Iaşi, 6 octombrie – Valhalla Pub din Bacău, 7 octombrie – Art Rock din Suceava, 8 octombrie – The Library Pub din Piatra Neamţ, 27 octombrie – Time to Rock din Timişoara, 2 noiembrie – Rockstadt din Braşov, 3 noiembrie – Soho Music Hall din Bistriţa, 4 noiembrie – Oldies Pub din Sibiu, 10 noiembrie  – Club Touche din Băicoi, 18 noiembrie – Arenele Romane din Bucureşti, 25 noiembrie – Daily Pub din Galaţi.

Biletele pentru concerte sunt disponibile pe iabilet.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks