AcasăPoliticaPNL Gorj: Peste 300 de târgujieni prezenți la prima întâlnire extinsă a...

PNL Gorj: Peste 300 de târgujieni prezenți la prima întâlnire extinsă a PNL Târgu Jiu

PNL Gorj anunță că peste 300 de târgujieni prezenți la prima întâlnire extinsă a PNL Târgu Jiu. Președintele PNL Gorj, Ion Iordache, a declarat că rolul lui în politică este să creeze contextul în care să se dezvolte echipe puternice, unite, responsabile care să aibă capacitatea de a schimba fundamental comunitatea.
”Peste 300 de târgujieni prezenți la prima întâlnire extinsă a PNL Târgu Jiu
Târgu Jiu are viitor!
Sute de târgujieni, liberali vechi și noi, oameni dornici să se implice activ în viața publică, au participat astăzi la prima întâlnire extinsă a organizației municipale.
Președintele interimar al PNL Târgu Jiu, Iulian Popescu, a moderat evenimentul: „Activitatea politică este una cu caracter voluntar, dar oamenii care au venit astăzi la întâlnirea noastră simt nevoia să se implice în comunitate, pentru că și-au dat seama că a aștepta pe acel cineva care să facă lucruri, cineva care să facă bine orașului și județului este o iluzie. N-o să vină nimeni de la sine. Acești oameni sunt formați, sunt chemați, sunt în primul rând oameni dintre noi, de aici”.
Întâlnirea a fost una plină de entuziasm, de energie, de idei și dezbateri. Mulți au vorbit despre Târgu Jiul la care visează și pentru care își doresc să muncească, alții despre oportunități pierdute, dar toți au vorbit despre importanța unei echipe unite și despre viitorul nostru, al tuturor.
Președintele PNL Gorj, Ion Iordache, a declarat că: ” Rolul meu în politică este să creez contextul în care să se dezvolte echipe puternice, unite, responsabile care să aibă capacitatea de a schimba fundamental comunitatea. Am încredere că echipa liberală de la Târgu Jiu devine ce ar fi trebuit să fie dintotdeauna, liberali adevărați în slujba târgujienilor”, a transmis președintele PNL Gorj.

Articolul PNL Gorj: Peste 300 de târgujieni prezenți la prima întâlnire extinsă a PNL Târgu Jiu apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks