AcasăStiri generaleVrancea: Dosar penal după ce o femeie a căzut de pe un...

Vrancea: Dosar penal după ce o femeie a căzut de pe un bloc din municipiul Focşani şi a decedat

Poliţiştii au deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă după ce o femeie de 55 de ani a căzut de pe un bloc din municipiul Focşani şi a decedat, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

‘Duminică, la ora 21,10, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul c,ă în municipiul Focşani, o femeie a căzut de pe un bloc. Cu ocazia deplasării la faţa locului a fost identificată o persoană în vârstă de 55 ani, care nu mai prezenta semne vitale. În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc fapta şi luării măsurilor legale ce se impun’, au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, echipajul medical ajuns la faţa locului nu a putut decât să constate decesul persoanei. Femeia ar fi căzut de la 24 de metri înălţime.

‘Duminică, la ora 21,06, dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru o persoană inconştientă, căzută de pe un bloc. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgenţă tip C2 cu medic, care a identificat o victimă în vârstă de 55 ani aflată în stop cardio-respirator, fără indicaţie de resuscitare, leziunile fiind incompatibile cu viaţa provocate prin cădere de la o înălţime de aproximativ 24 metri. Medicul a constatat decesul victimei’, a precizat purtătorul de cuvânt de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks