AcasăStiri generaleSibiu: Traficul a fost reluat pe centura Avrigului, după accidentul cu patru...

Sibiu: Traficul a fost reluat pe centura Avrigului, după accidentul cu patru victime

Traficul rutier a fost reluat miercuri pe DN1, pe centura oraşului Avrig, după ce fusese blocat din cauza unui accident în care o persoană a murit şi trei au fost rănite, a anunţat IPJ Sibiu.

Un tânăr de 19 ani, pentru care a fost chemat şi elicopterul SMURD de la Braşov, a decedat în accidentul de pe DN1, pe centura oraşului Avrig. Alte trei persoane au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Cinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

Traficul rutier a fost blocat în zonă, fiind deviat prin Avrig, potrivit Poliţiei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

‘În urma accidentului au rezultate 4 victime: un tânăr de 19 ani a suferit un stop cardio-respirator, însă din nefericire nu a răspuns manevrelor de resuscitare în ciuda eforturilor făcute de echipajele de salvatori prezente la faţa locului. Medicul de urgenţă prezent la locul accidentului a declarat decesul acestuia; un bărbat de 37 de ani cu traumatism la membrele superioare şi escoriaţii; o femeie de 35 de ani cu traumatism abdominal acut şi multiple contuzii; o femeie de 38 de ani cu traumatism lombar. Cele trei victime conştiente au fost transportate de echipajele SMURD şi de echipajul SAJ la UPU Sibiu’, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Potrivit sursei citate, elicopterul SMURD a aterizat pe DN1, însă tânărul de 19 ani a decedat între timp şi nu a mai putut fi salvat, aşa că elicopterul a decolat fără niciun rănit din acest accident.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că între cele două maşini s-a produs o coliziune pe fondul unei depăşiri neregulamentare.

‘Autoturismele erau conduse de doi bărbaţi, unul în vârstă de 19 de ani, din Tălmaciu iar cel de-al doilea, de un bărbat de 36 de ani, din Brăila. Traficul este în continuare blocat. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi continuă cercetările’, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Luciana Lazăr.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks