AcasăStiri generaleVaslui: Şapte persoane, dintre care doi copii, rănite într-un accident de circulaţie...

Vaslui: Şapte persoane, dintre care doi copii, rănite într-un accident de circulaţie la Băcani

Şapte persoane, dintre care doi copii, au fost rănite în urma unui accident de circulaţie produs, duminică, pe raza comunei Băcani, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

În accident au fost implicate două autoturisme care au intrat în coliziune, în urma impactului, una dintre persoane rămânând încarcerată.

‘Sunt şapte victime dintre care doi copii, iar o persoană este încarcerată. Au fost trimise cinci ambulanţe SAJ Vaslui, toate ambulanţele de serviciu din Bârlad, din care una cu medic. La caz a fost solicitat şi un elicopter SMURD’, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

La locul producerii accidentului s-au deplasat şi trei autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

‘Detaşamentul de pompieri Bârlad intervine cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, echipată cu modul pentru descarcerare, două ambulanţe SMURD tip B2 şi echipaje specializate, pentru descarcerarea, evacuarea, evaluarea, acordarea primului ajutor şi asigurarea măsurilor PSI, în urma producerii unui accident rutier pe DJ 245, spre localitatea Băcani. În accident sunt implicate două autovehicule, în care se aflau şapte persoane’, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks