AcasăPoliticaNatalia Intotero, ministrul Familiei: Vă anunț cu bucurie că a fost deschisă...

Natalia Intotero, ministrul Familiei: Vă anunț cu bucurie că a fost deschisă sesiunea de proiecte de tineret și studenți din cadrul ”Concursului Național de proiecte 2023”

Natalia Intotero, ministrul Familiei, anunță că a fost deschisă sesiunea de proiecte de tineret și studenți din cadrul ”Concursului Național de proiecte 2023”
”Start ”Concursului Național de proiecte 2023”.
  • Încurajez toate ONG-urile și fundațiile eligibile să depună cât mai multe proiecte și cred că împreună putem să facem lucruri frumoase pentru tineri si studenți, spune ministrul.

Vă anunț cu bucurie că a fost deschisă sesiunea de proiecte de tineret și studenți din cadrul ”Concursului Național de proiecte 2023”.

Până în data de 4 septembrie 2023 organizațiile non guvernamentale și fundațiile pot depune la sediul Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, proiecte destinate tinerilor și studenților. În acest sens, ONG-urile sunt așteptate la sediul instituției din București, Piața Montreal nr.10 – intrarea D, de luni până joi între orele 08:00 – 16:00 și vinerea între 08:00 – 14:00.

Suma disponibilă pentru această sesiune este de 3.000.000 lei, repartizată pentru linia de finanțare destinată proiectelor de tineret în valoare de 1.800.000 lei și pentru linia de finanțare destinată proiectelor studențești 1.200.000 lei, cu o limită maximă pe proiect de 100.000 lei.

Încurajez toate ONG-urile și fundațiile eligibile să depună cât mai multe proiecte și cred că împreună putem să facem lucruri frumoase pentru tineri si studenți”, afirmă Intotero.

  • Detalii suplimentare referitoare la concurs, inclusiv metodologia, se pot obține de pe site-ul Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse: https://mfamilie.gov.ro/1/tineret/

Articolul Natalia Intotero, ministrul Familiei: Vă anunț cu bucurie că a fost deschisă sesiunea de proiecte de tineret și studenți din cadrul ”Concursului Național de proiecte 2023” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks