AcasăStiri generaleGiurgiu: Tânăr de 19 ani, cercetat penal după ce a accidentat mortal...

Giurgiu: Tânăr de 19 ani, cercetat penal după ce a accidentat mortal un cetăţean indian şi a părăsit locul

Giurgiu, 29 aug/ Agerpres/ – Un tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, este cercetat penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor după ce a accidentat mortal, pe DJ 503, lângă Gara Stăneşti, un cetăţean indian în vârstă de 38 de ani şi a plecat de la locul accidentului.

‘Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că la podul de pe DJ 503, lângă Gara Stăneşti, a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări, a reieşit faptul că, la data de 28 august, ora 03:20, conducătorul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe DJ 503, din direcţia Gara Chiriacu către localitatea Bălanu, în dreptul unui pod care traversează canalul Giurgiu – Răsmireşti, nu ar fi respectat semnalizarea temporară instituită ca urmare a lucrărilor efectuate pe carosabil, accidentând mortal un bărbat, de 38 de ani, cetăţean indian, care se afla în zonă’, se arată într-un comunicat de presă, emis marţi, de IPJ Giurgiu.

Conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, ulterior acesta fiind depistat de către poliţiştii giurgiuveni în localitatea Roşiori de Vede, judeţul Teleorman.

Tânărul, de 19 ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, a fost testat atât cu aparatul drager, cât şi cu aparatul drugtest, rezultatele fiind zero.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, conducătorul autoturismului a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată, cu propuneri procedurale. AGERPRES( AS- autor: Camelia Bigan, editor: Karina Olteanu)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks