AcasăStiri generaleBrăila: Băiat de 9 ani dispărut de la domiciliu; autorităţile desfăşoară activităţi...

Brăila: Băiat de 9 ani dispărut de la domiciliu; autorităţile desfăşoară activităţi de căutare a minorului

Un băiat de 9 ani din municipiul Brăila a dispărut de la domiciliu, marţi, în jurul orei 11,30, autorităţile desfăşurând în prezent activităţi de căutare a minorului, informează IPJ Brăila.

‘Astăzi, 29 august a.c., la ora 14:00, la sediul IPJ Brăila s-a prezentat un bărbat din municipiul Brăila, care a sesizat Serviciul de Investigaţii Criminale cu privire la faptul că fiul său, FERARU GABRIEL-MIHAI, în vârstă de 9 ani, a plecat de la imobilul unde se afla împreună cu tatăl său, în jurul orei 11,30 şi nu a mai revenit. Au fost constituite echipe operative, care în prezent desfăşoară activităţi de căutare a minorului. Semnalmente: înălţime 130 cm, greutate de aproximativ 40 de kilograme, păr şaten închis, tuns mediu, ochi căprui, fără semne particulare.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu pantaloni scurţi de culoare negru, tricou fără mâneci de culoare bleumarin cu numărul 98 inscripţionat pe piept, papuci de culoare albastru’, potrivit IPJ Brăila.

Pentru FERARU GABRIEL-MIHAI a fost solicitată căutarea la nivel naţional şi internaţional.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks