AcasăPoliticaMarius Horia Țuțuianu (PSD): Am început în forță o nouă sesiune parlamentară,...

Marius Horia Țuțuianu (PSD): Am început în forță o nouă sesiune parlamentară, cu provocări poate mai mari ca niciodată

Deputatul PSD Marius Horia Țuțuianu afirmă că a început în forță o nouă sesiune parlamentară, cu provocări poate mai mari ca niciodată.
  • Legea pensiilor speciale trebuie pusă în acord cu decizia Curții Constituționale. Pentru îndeplinirea jaloanelor din PNNR, este imperios necesar, pentru ca România să primească banii europeni, să definitivăm legea salarizării și legea pensiilor.

În comisii, volumul de muncă va fi foarte ridicat, presiunile fiscale fiind mari. Avem de lucru în urma haosului fiscal lăsat de fosta guvernare pentru ca la final de an balanța fiscală să fie una echilibrată. Sunt convins că noile măsuri fiscale vor permite o dezvoltare sustenabilă a României și atingerea țintelor propuse.

Dincolo de aceste aspecte, Constanța și constănțenii rămân în prim plan. Sunt încă multe problemele din teritoriu, iar primarii din județ au nevoie de sprijinul nostru.

Nu avem timp de pierdut!”, spune parlamentarul PSD.

Articolul Marius Horia Țuțuianu (PSD): Am început în forță o nouă sesiune parlamentară, cu provocări poate mai mari ca niciodată apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks