AcasăStiri generaleOlt: Un copil dat dispărut de familie, găsit de poliţişti pe un...

Olt: Un copil dat dispărut de familie, găsit de poliţişti pe un câmp, la 10 km de casă

Un copil în vârstă de 7 ani, din comuna Dobrun, dat dispărut miercuri de tatăl lui, după ce dimineaţa a plecat de acasă într-o direcţie necunoscută şi nu a revenit, a fost găsit de poliţişti la aproximativ 10 kilometri depărtare de casă, pe un câmp, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Claudiu Şerban.

Copilul a fost găsit în mai puţin de două ore de la începerea căutărilor de către echipele de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari.

Dispariţia copilului a fost sesizată de tatăl lui, miercuri, în jurul orei 11,30, prin apel la 112.

‘La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Osica de Sus, care, din primele verificări, au stabilit faptul că, astăzi, în jurul orei 08:00, un minor, în vârstă de 7 ani, a plecat voluntar de la domiciliu părinţilor, din comuna Dobrun, judeţul Olt, şi s-a îndreptat către o direcţie necunoscută. Imediat, au fost alcătuite echipe mixte de căutare, formate din poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari, care au efectuat verificări. În urma activităţilor de căutare, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Osica de Sus au identificat minorul, în extravilanul comunei Voineasa, judeţul Olt, la aproximativ 10 km de locuinţa părinţilor’, a spus Claudiu Şerban.

Băiatul a fost găsit pe un câmp, în apropierea râului Olteţ, jucându-se cu nişte căţei. El ar fi spus că a plecat să se plimbe cu câinii.

În perioada în care a lipsit de acasă minorul nu a fost victima vreunei infracţiuni. El a fost încredinţat părinţilor.

La căutări au participat 15 poliţiştii de la IPJ Olt cu un câine de urmă, şapte pompieri de la ISU Olt, trei jandarmi de la IJJ Olt şi aproximativ 10 voluntari din comuna Dobrun.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks