AcasăStiri generaleVâlcea: Două persoane rănite într-un accident pe DN 7, la Călimăneşti; unul...

Vâlcea: Două persoane rănite într-un accident pe DN 7, la Călimăneşti; unul dintre şoferii implicaţi ar fi băut

Traficul rutier pe DN 7 este blocat, marţi, în localitatea Călimăneşti, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autocamion şi autoutilitară, două persoane fiind rănite.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au precizat că şoferul autoutilitarei a fost găsit cu o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat în urma testării cu etilotestul.

‘În urma impactului a rezultat rănirea a două persoane, din autoutilitară, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, conducătorul autoutilitarei având o alcoolemie de 1,02 mg/ l alcool pur în aerul expirat, iar la celălalt rezultatul a fost negativ’, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

La faţa locului se intervine şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, fiind scurgeri de carburant pe carosabil.

‘Au fost alocate de urgenţă forţe de la Detaşamentul de Pompieri Râmnicu Vâlcea cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ, cu medic. Cele două victime au fost evaluate şi monitorizate de echipajele medicale prezente la faţa locului, fiind transportate apoi la UPU Vâlcea. Sunt scurgeri de carburant, pompierii militari asigurând măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor’, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks