AcasăStiri generaleDGPMB: Şofer imobilizat de poliţişti, după o urmărire în care acesta a...

DGPMB: Şofer imobilizat de poliţişti, după o urmărire în care acesta a tamponat o altă maşină

Un şofer a fost imobilizat de poliţişti, după ce iniţial a refuzat să prezinte documentele la control, a fugit cu autoturismul şi a tamponat o altă maşină într-o intersecţie, o femeie fiind rănită uşor.

‘La data de 20 septembrie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 20 Poliţie, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe o stradă din Sectorul 6, un autoturism al cărui şofer, la cererea poliţiştilor de a prezenta documentele, a pornit autoturismul şi a plecat de la faţa locului’, informează Biroul de presă al DGPMB.

Poliţiştii au pornit în urmărire, iar la intersecţia unor străzi din judeţul Ilfov şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers tamponând un autoturism condus de o femeie, acesta fiind rănită uşor în urma impactului.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a fost imobilizat de către poliţişti, iar, din primele verificări, s-a stabilit că acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

‘La faţa fata locului, au fost solicitate un echipaj de prim ajutor pentru a acorda femeii îngrijiri medicale şi un echipaj de Poliţie rutieră din cadrul IPJ Ilfov pentru testarea bărbatului. El a fost testat în vederea stabilirii consumului de alcool şi de substanţe interzise, ambele rezultate fiind negative’, arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks