AcasăStiri generaleOlt: Femeia Femeia lovită de un autoturism care a părăsit locul accidentului...

Olt: Femeia Femeia lovită de un autoturism care a părăsit locul accidentului a murit; şoferul, identificat

Femeia în vârstă de 34 de ani grav accidentată de un autoturism pe un drum judeţean de comuna Curtişoara, în dimineaţa zilei de joi, a murit la spital, iar şoferul implicat a fost identificat de poliţişti în urma cercetărilor, a informat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Claudiu Şerban.

Femeia a murit vineri dimineaţa, la spital, unde se afla în stare gravă, din ziua precedentă.

Şoferul implicat în accident, un bărbat în vârstă de 30 de ani din Piatra – Olt, a fost identificat joi, el susţinând că nu a observat că a lovit pe cineva.

‘În urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii au identificat conducătorul auto, respectiv un tânăr de 30 de ani, din oraşul Piatra-Olt. Întrucât tânăra a decedat la unitatea spitalicească, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia’, a precizat Claudiu Şerban.

Accidentul s-a produs joi dimineaţa, pe un drum judeţean din comuna Curtişoara, poliţiştii fiind sesizaţi de participanţii la trafic după ce au observat femeia întinsă pe carosabil. Ea a fost transportată la spital, inconştientă, în stare gravă. Poliţiştii au început imediat cercetări pentru identificarea autoturismului implicat şi a şoferului acestuia, care a părăsit locul accidentului.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks