AcasăStiri generaleSatu Mare: Cadru didactic agresat în faţa unei şcoli

Satu Mare: Cadru didactic agresat în faţa unei şcoli

O femeie de 59 de ani, cadru didactic la şcoala din localitatea Hrip, a fost agresată în faţa unităţii de învăţământ, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

‘La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Valea Vinului au fost sesizaţi de către o femeie de 59 de ani, despre faptul că ar fi fost agresată de o persoană necunoscută, în faţa unei şcoli din localitatea Hrip. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că femeia, cadru didactic al unităţii de învăţământ respective, în timp ce se afla în faţa şcolii, ar fi primit mai multe lovituri de la o altă femeie. Ulterior producerii incidentului, persoana care ar fi exercitat actele de violenţă a părăsit locul faptei’, precizează sursa citată.

Poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv o femeie de 26 de ani. Pe numele ei a fost deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. AGERPRES /(AS – autor: Gheorghe Pietrar, editor: Karina Olteanu)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks