AcasăPoliticaGianina Șerban, deputat AUR Ilfov: Marcel Ciolacu a anunțat că până pe...

Gianina Șerban, deputat AUR Ilfov: Marcel Ciolacu a anunțat că până pe 31 august va elimina pensiile speciale, nu s-a întâmplat acest lucru. România riscă să piardă 1,4 miliarde de euro!

Gianina Șerban deputat AUR Ilfov a declarat miercuri în conferința de presă săptămânală a AUR că premierul Marcel Ciolacu a anunțat că până pe 31 august va elimina pensiile speciale, dar nu s-a întâmplat acest lucru. România riscă să piardă 1,4 miliarde de euro, atrage atenția aceasta. Ea afirmă că PSD și PNL sunt dispuse să piardă miliarde de euro din PNRR și din fonduri europene doar pentru a-și păstra propriile privilegii și nu pentru a lupta și a negocia în interesul românilor. 

Gianina Șerban: Când a fost vorba să îi împovăreze pe români cu noi taxe și impozite, imediat au asumat răspunderea, dar când vine vorba de privilegiile proprii, nimic

”Premierul României, Marcel Ciolacu a anunțat că până pe 31 august va elimina pensiile speciale, nu s-a întâmplat acest lucru. România riscă să piardă 1,4 miliarde de euro, dacă nu rezolvăm problema pensiilor speciale, până la 1 noiembrie. Mai avem mai puțin de 30 de zile. Când au venit și și-au asumat răspunderea pe pachetu lde groază al măsurilor fiscale, ne-au spus că trebuie adoptate pentru că 75 de miliarde de euro pot fi suspendate în orice clipă. Acum, când avem certitudinea că putem pierde 1,4 miliarde de euro, din cauza acestor pensii speciale, sunt stană de piatră”, a spus deputata AUR.

Gianina Șerban a mai spus: ”Când a fost vorba să îi împovăreze pe români cu noi taxe și impozite, imediat au asumat răspunderea, dar când vine vorba de privilegiile proprii, nimic”.
”Marcel Ciolacu, premierul României, dădea garanții că până pe 31 august va adopta legea pentru eliminarea pensiilor speciale. A trecut mai bine de o lună și nu a făcut nimic. Ne-au spus că trebuie să negocieze din nou, la Bruxelles, pentru pensiile speciale. Ce mai e de negociat? Ori le eliminăm ori nu, e simplu. PSD și PNL sunt dispuse să piardă miliarde de euro din PNRR și din fonduri europene doar pentru a-și păstra propriile privilegii și nu pentru a lupta și a negocia în interesul românilor”, a declarat Gianina Șerban.

Articolul Gianina Șerban, deputat AUR Ilfov: Marcel Ciolacu a anunțat că până pe 31 august va elimina pensiile speciale, nu s-a întâmplat acest lucru. România riscă să piardă 1,4 miliarde de euro! apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks