AcasăStiri generaleTimiş: Cetăţeni depistaţi la frontieră, pe numele cărora erau emise mandate de...

Timiş: Cetăţeni depistaţi la frontieră, pe numele cărora erau emise mandate de arestare

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au depistat, marţi, două persoane pe numele cărora erau emise mandate europene de arestare, emise de autorităţile române şi germane.

În Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat pe sensul de ieşire din România, un cetăţean român, în vârstă de 39 de ani. Cu ocazia formalităţilor, la controlul efectuat de către poliţiştii de frontieră, s-a constatat că pe numele bărbatului a fost emis, de către autorităţile din Germania, un mandat european de arestare pentru infracţiunea de furt. Pe numele acestuia a fost dispusă o măsură privativă de libertate pentru trei ani, cu închisoare, arată un comunicat al poliţiei de frontieră Timişoara, remis, marţi, AGERPRES.

În Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat, marţi, pe sensul de intrare în România, o femeie, cetăţean român, în vârstă de 46 de ani. La controlul efectuat de către poliţiştii de frontieră, s-a constatat că pe numele femeii a fost emis de către autorităţile din România un mandat european de arestare pentru infracţiuni de loviri sau alte violenţe şi furt, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an şi 10 luni.

Ambii cetăţeni români au fost predaţi unor echipaje din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks