AcasăStiri generalePrahova: Educatoare acuzată că ar fi agresat fizic şi verbal două fetiţe;...

Prahova: Educatoare acuzată că ar fi agresat fizic şi verbal două fetiţe; a fost deschis dosar penal

O educatoare de la o grădiniţă din municipiul Ploieşti este acuzată că ar fi agresat verbal şi fizic două fetiţe, în cauză fiind deschis dosar penal după ce părinţii minorelor au depus plângere la poliţie.

‘La data de 27, respectiv 28 septembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către două femei cu privire la faptul că fiicele lor ar fi fost agresate atât fizic, cât şi verbal, de către educatoarea acestora, în incinta unei grădiniţe din municipiu. La acest moment sunt efectuate verificări în vederea clarificării situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale ce se impun. În cauză, poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţa Şcolară au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu’, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că educatoarea ar fi tras-o pe o fetiţă de păr, iar alteia i-ar fi dat o palmă. De asemenea, ea le-ar fi vorbit urât acestora.

Incidentele au avut loc la Grădiniţa 40 din zona de vest a Ploieştiului, spun sursele citate.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks