AcasăStiri generaleTrafic restricţionat pentru Târgul de meşteşuguri tradiţionale

Trafic restricţionat pentru Târgul de meşteşuguri tradiţionale

Evenimentul cultural-artistic ‘Târg de meşteşuguri tradiţionale’ se va desfăşura sâmbătă şi duminică, între orele 10,00 – 21,00, în Bucureşti, pe strada Edgar Quinet.

Pentru buna desfăşurare a manifestării, în perioada 14 octombrie, ora 6,00, – 15 octombrie, ora 23,00, se va restricţiona traficul rutier pe strada Edgar Quinet, segmentul de drum cuprins între strada Academiei şi strada Biserica Enei, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

Într-un comunicat transmis joi AGERPRES, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă în această perioadă, să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Pietonilor le este recomandat să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic că intenţia lor de a traversa a fost înţeleasă de către conducătorii de autovehicule.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks