Acasă93Vrancea: Reclamaţiile persoanelor cu dizabilităţi, preluate de la domiciliu de comisarii Protecţiei...

Vrancea: Reclamaţiile persoanelor cu dizabilităţi, preluate de la domiciliu de comisarii Protecţiei Consumatorilor

Persoanele cu dizabilităţi din judeţ pot depune reclamaţii de la domiciliu, un reprezentant al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Vrancea deplasându-se acasă la petent pentru a prelua reclamaţia scrisă, a informat, vineri, instituţia.

‘Serviciul funcţionează de mai multe luni şi am avut deja persoane care au apelat la noi pentru a depune cereri scrise. Instituţia noastră are şi rampă pentru persoane cu handicap, dar, chiar şi aşa, încercăm să venim în sprijinul acestora mergând noi la domiciliul lor. Sunt oameni cu fel de fel de probleme, pentru care deplasarea la sediul instituţiei noastre poate fi dificil. Cred că suntem primii din ţară care am făcut acest lucru, iar serviciul a fost primit cu bucurie de persoanele cu dizabilităţi’, a declarat, pentru AGERPRES, comisarul şef al CJPC Vrancea, Dumitru Dilă.

Pentru a putea beneficia de acest serviciu, persoanele interesate trebuie să facă dovada dizabilităţii, fiind necesar în acest sens un act din care să rezulte gradul de handicap.

Persoanele cu handicap pot face în continuare reclamaţii online, serviciul încercând să vină în ajutorul celor care nu pot formula, din diverse motive, reclamaţii pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks