AcasăStiri generaleBuzău: Încă o persoană decedată la spital în urma accidentului de pe...

Buzău: Încă o persoană decedată la spital în urma accidentului de pe DN 2B, la Cilibia

Încă un bărbat în vârstă de 35 de ani a decedat în urma accidentului rutier petrecut pe DN 2B, în localitatea Cilibia, judeţul Buzău, la scurt timp după ce şoferul autoturismului în care se afla alături de altă victimă a murit pe loc.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Buzău au fost transportate două victime, pasageri ai autoturismului implicat în evenimentul rutier.

‘În urma accidentului rutier produs în această dimineaţă, în comuna Cilibia, la UPU-SMURD au fost transportate 2 victime: doi bărbaţi, în vârstă de 35, respectiv 44 de ani. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu hemopneumotorax şi multiple leziuni toracice. Din cauza leziunilor grave, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. Conform protocolului, s-au efectuat de îndată manevre de resuscitare, însă fără succes, ulterior declarându-se decesul. Cealaltă victimă, în vârstă de 44 de ani, a suferit un politraumatism prin accident rutier. La acest moment, pacientul este stabil hemodinamic şi respirator, în curs de investigatii’, a transmis SJU Buzău.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, şoferul unui autoturism care se deplasa dinspre Brăila spre Buzău, în care se mai aflau două persoane, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac.

‘Din primele date de la faţa locului a reieşit că autoturismul condus pe direcţia Brăila către Buzău, de către un şofer în vârstă de 35 de ani, din Brăila, a pierdut controlul asupra direcţiei, a intrat în coliziune cu un copac marginal şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile’, au informat reprezentanţii IPJ Buzău.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul rutier.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks