AcasăPoliticaȘtefan Rădulescu, vicepreședintele CJ Ilfov: Proiectul de reabilitare și modernizare a Mănăstirii...

Ștefan Rădulescu, vicepreședintele CJ Ilfov: Proiectul de reabilitare și modernizare a Mănăstirii Balamuci (Sitaru) a ajuns la final

Ștefan Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat că proiectul de reabilitare și modernizare a Mănăstirii Balamuci (Sitaru) a ajuns la final.

Costul investiției a fost de 8,7 milioane de lei, iar cea mai mare parte din această sumă a fost asigurată din fonduri europene nerambursabile.

S-au realizat următoarele lucrări:

  • restaurare lăcaș de cult;
  • montare instalații de siguranță la incendiu;
  • amenajare infochioșc și grup sanitar pentru persoane cu dizabilități;
  • alte activități.

”Prin implementarea acestui proiect, Consiliul Judetean Ilfov și-a propus conservarea, protejarea și dezvoltarea patrimoniului cultural al monumentului istoric. S-au avut în vedere, de asemenea, creșterea accesibilității și îmbunătățirea condițiilor de siguranță, astfel încât obiectivul de patrimoniu să intre în circuitul turistic județean și regional.”, a precizat liberalul Ștefan Rădulescu.

Sursă: Facebook Ștefan Rădulescu

Articolul Ștefan Rădulescu, vicepreședintele CJ Ilfov: Proiectul de reabilitare și modernizare a Mănăstirii Balamuci (Sitaru) a ajuns la final apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks