Acasă93Sălaj: Peste 130 de oferte de angajare, oferite la bursa locurilor de...

Sălaj: Peste 130 de oferte de angajare, oferite la bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Absolvenţii promoţiei acestui an, dar şi alte persoane aflate în căutare de loc de muncă vor avea la dispoziţie peste 130 de locuri de muncă, vineri, la Bursa locurilor de muncă destinată absolvenţilor. de la Zalău.

‘Locaţia desfăşurării evenimentului va fi Cercul Militar din Zalău, începând cu ora 10:00. Până la această oră au confirmat participarea la bursă nouă angajatori, oferind un număr de 131 locuri de muncă, din care cinci sunt pentru persoane cu studii superioare: inginer proiectant, inginer geodez, inginer căi ferate, drumuri şi poduri, economist şi arhitect constructor’, se arată, luni, într-un comunicat de presă al Agenţiei Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj

Potrivit sursei citate, principalele posturi oferite pentru persoanele cu studii medii sau fără studii sunt cele de: finisor laminate şi trefilate, mecanic, confecţioner, electrician, operator maşini, macaragiu, control calitate, primitor-distribuitor, mecanic utilaje, şofer, îngrijitor domiciliu şi muncitor necalificat în diverse domenii de activitate.

AJOFM Sălaj mai face încă înscrieri pentru angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi doresc să participe la bursă.

Conform legislaţiei, angajatorii care încadrează absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ primesc lunar, timp de 12 luni, pentru fiecare absolvent încadrat, o sumă egală cu 2.250 lei. Pentru încadrarea absolvenţilor din rândul persoanelor cu handicap primesc lunar, pentru fiecare absolvent, o sumă egală cu 2.250 lei pe o perioadă de 18 luni.

Angajatorii care menţin raporturile de muncă sau de serviciu cu absolvenţii încadraţi, peste termenul de 18 luni primesc, pentru fiecare an de continuare a raporturilor de muncă sau de serviciu, un ajutor financiar egal cu suma aferentă contribuţiilor sociale datorate de angajatori pentru aceste persoane. Ajutorul financiar poate fi acordat pe o perioadă de cel mult doi ani.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks