AcasăPoliticaAna Loredana Predescu (PUSL): Am trăit la ”Pactul pentru tineri” de la...

Ana Loredana Predescu (PUSL): Am trăit la ”Pactul pentru tineri” de la Râmnicu Vâlcea un moment în care m-am simțit din nou copil, cu emoțiile de elev

Deputata PUSL Ana Loredana Predescu afirmă că a trăit la ”Pactul pentru tineri” de la Râmnicu Vâlcea un moment în care s-a simțit din nou copil, cu emoțiile de elev.
”Am trăit la ”Pactul pentru tineri” de la Rm. Vâlcea un moment în care m-am simțit din nou copil, cu emoțiile de elev…pentru că m-am întâlnit cu cel mai drag cadru didactic din gimnaziu, actual inspector adjunct, dna mea profesoară de istorie, Vetuta Ciocan!
A fost exact acel profesor care m-a făcut să iubesc materia pe care o predă!
Am avut și plăcerea de a fi alături de oameni implicați, care lasă o amprentă în zona în care activează: Cristina Chiriac, președinta CONAF, Magdalena Popescu, președinta CONAF Vâlcea, Mihaela Andreianu, inspectorul general al ISJ Vâlcea, reprezentanta UNICEF, Luminița Costache, pe fondatoarea Itsy Bitsy, Nadia Tataru și președinta Fundației Educație și Vocație, Daniela Vasilescu”, spune deputata.

Articolul Ana Loredana Predescu (PUSL): Am trăit la ”Pactul pentru tineri” de la Râmnicu Vâlcea un moment în care m-am simțit din nou copil, cu emoțiile de elev apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks