AcasăPoliticaMinistrul Finanţelor, Marcel Boloş, a solicitat reprogramarea dezbaterii „Ora Guvernului” din plenul...

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a solicitat reprogramarea dezbaterii „Ora Guvernului” din plenul Camerei Deputaţilor

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a solicitat reprogramarea dezbaterii „Ora Guvernului” din plenul Camerei Deputaţilor la care fusese invitat luni.

Ministrul de Finanţe a transmis Biroului permanent al forului legislativ o scrisoare în care a solicitat reprogramarea dezbaterii, care urma să fie organizată la solicitarea grupului parlamentar AUR.

„Cu părere de rău vă informez că agenda pentru luna noiembrie solicită prezenţa mea la activităţi care au fost deja planificate şi confirmate atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe ale ţării. Vă asigur că apreciez oportunitatea de a schimba idei şi perspective cu onorabilii membri ai Parlamentului şi îmi exprim regretul că circumstanţele actuale mă împiedică să particip la această interacţiune. În acest sens, vă adresez rugămintea de a analiza posibilitatea reprogramării dezbaterii pentru o dată ulterioară”, a transmis Boloş.

Tema dezbaterii propuse de AUR este „Riscul de suspendare al fondurilor europene pentru România cauzat de deficitul uriaş”.

Sursa: AGERPRES

Articolul Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a solicitat reprogramarea dezbaterii „Ora Guvernului” din plenul Camerei Deputaţilor apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks