AcasăStiri generaleGiurgiu: Un bărbat a suferit arsuri în urma unui incendiu în gospodărie

Giurgiu: Un bărbat a suferit arsuri în urma unui incendiu în gospodărie

Un bărbat în vârstă de 81 de ani a suferit arsuri, iar soţia lui, o femeie de 64 de ani, a făcut un atac de panică după ce în gospodăria lor, din localitatea Malu Spart, a izbucnit un incendiu de la un scurtcircuit.

‘ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Malu Spart, după izbucnirea unui incendiu violent într-o gospodărie. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal şi Gărzii de Intervenţie Roata de Jos, cu două autospeciale de stingere, o cisternă, o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţime şi o ambulanţă SMURD. Aceştia au constatat că proprietarii, un bărbat, în vârstă de 81 de ani, a suferit arsuri de gradul întâi, soţia acestuia o femeie, în vârstă de 64 de ani, a făcut un atac de panică, iar autoturismul familiei şi garajul ardeau generalizat cu pericol de extindere la locuinţă şi la proprietăţile învecinate din cauza vântului puternic’, se arată într-un comunicat de presă, transmis, duminică, de ISU Giurgiu.

Cadrele medicale sosite la faţa locului au oferit proprietarilor ajutor de specialitate victimelor.

Autoturismul aflat în garaj precum şi bunurile de acolo au ars în totalitate în urma incendiului.

Potrivit pompierilor, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit. AGERPRES(AS – Camelia Bigan, editor: Cătălin Alexandru)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks