Acasă93Iaşi: Femeie înjunghiată de soţ, în curtea Primăriei Belceşti; cei doi se...

Iaşi: Femeie înjunghiată de soţ, în curtea Primăriei Belceşti; cei doi se aflau în divorţ

Un bărbat şi-a înjunghiat de mai multe ori soţia, în cursul dimineţii de luni, cu puţin timp înainte de a semna actele de divorţ la Primăria comunei Belceşti.

Primarul Dumitru Tanasă a declarat presei că bărbatul a fost imobilizat de angajaţii instituţiei şi predat poliţiştilor.

Conform sursei citate, cei doi au decis, de comun acord, să divorţeze. După depunerea actelor de divorţ, femeia s-a mutat în localitatea Coarnele Caprei.

‘Nu cunoaştem cauzele. Sunt căsătoriţi din 2020. Nu aveau copii împreună. Din câte ştiu, ea are o fetiţă din prima căsătorie. Au vrut să divorţeze de comun acord. Se poate divorţa prin Primărie. Astăzi trebuiau să se întâlnească se semneze actele de divorţ. Au avut o discuţie înainte de a se întâmpla incidentul acesta şi nu ştiu cum a degenerat. Nu e de dorit nimănui ce s-a întâmplat aici. S-au întâlnit doar pentru a semna actele de divorţ’, a declarat primarul comunei Belceşti, Dumitru Tănasă.

Femeia a fost transferată în stare gravă la Spitalul ‘Sf. Spiridon’ din Iaşi cu ajutorul SMURD.

‘Un apel 112 a anunţat că o femeie a fost înjunghiată în localitatea Belceşti. Am trimis acolo echipajul elicopterului SMURD Iaşi, care a găsit femeia conştientă, cu plăci la nivelul braţului drept, abdomenului şi toracelui. A fost preluată, s-a început tratamentul. Plaga tăiată produsă de o armă albă pare că interesează la nivelul braţului drept atât axul vascular, cât şi cel nervos. A fost adusă în UPU, unde este investigată. Au fost chemate echipele de gardă de la Clinica de Chirurgie Vasculară şi Clinica de Chirurgia Plastică, fiind vorba de un deficit motor şi senzitiv la nivelul braţului drept, secundar plăgii tăiate de la acest nivel. Celelalte plăgi nu sunt penetrante. Pacienta va fi internată şi va fi dusă în sala de operaţii pentru salvarea membrului braţului drept’, a declarat dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks