Acasă93Constanţa: Gala brazilor de Crăciun - eveniment caritabil cu concerte şi licitaţie...

Constanţa: Gala brazilor de Crăciun – eveniment caritabil cu concerte şi licitaţie pentru pomi de iarnă

O licitaţie pentru pomi de iarnă şi momente muzicale cu Direcţia 5, Discoteka şi corala Armonia vor fi susţinute la Gala brazilor de Crăciun, eveniment caritabil care se va desfăşura pe 14 decembrie, în localitatea Valu lui Traian, a anunţat, marţi, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de CCINA, doritorii vor putea intra în rândul inimilor generoase licitând, în scop caritabil, brazi de Crăciun, cu fondurile strânse urmând să se facă investiţii în domeniul educaţiei şi să se dăruiască o mie de pachete cu alimente şi jucării copiilor nevoiaşi.

‘Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, din dorinţa de a susţine activ investiţiile în educaţie şi în ajutorarea copiilor din mediile defavorizate, s-a alăturat Asociaţiei Caravana Fericirii, în parteneriat cu BCR şi Domeniile Mitroi, pentru organizarea Galei brazilor de Crăciun. În cadrul acestui eveniment caritabil, participanţii îşi vor aduce contribuţia la strângerea de fonduri necesare realizării unor investiţii atât în domeniul educaţiei, cât şi în achiziţionarea unui număr de 1000 de pachete cu alimente şi jucării, pentru copiii din mediile defavorizate din Dobrogea’, reiese din comunicat.

Participarea la eveniment se va face, pentru fiecare persoană, în baza unei donaţii minime de 500 de lei.

‘Gala brazilor de Crăciun se va desfăşura în data de 14 decembrie, ora 19,00, la restaurantul Forest M Events (Valu lui Traian), unde Liana Stanciu (Magic Fm) va fi gazda evenimentului în cadrul căruia vor susţine momente muzicale Direcţia 5, Trupa Discoteka şi Corala Armonia. Participarea la eveniment se va face, pentru fiecare persoană, în baza unei donaţii minime de 500 lei, în contul Asociaţiei Caravana Fericirii nr. RO88RNCB029616889764 0001, deschis la BCR. Detaliile tranzacţiei vor include numele şi prenumele donatorului, iar rezervarea locului la masă (cu meniu inclus) se va realiza prin apelarea numărului de telefon 0790 622 303’, se mai precizează în comunicatul CCINA Constanţa. AGERPRES / (AS – autor: Nona Jalbă; editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks