AcasăStiri generaleTulcea: Tânăr băut şi fără permis, prins de poliţişti după ce a...

Tulcea: Tânăr băut şi fără permis, prins de poliţişti după ce a fugit de la locul accidentului

Poliţiştii tulceni au reţinut, marţi, un tânăr care, deşi nu are permis de conducător auto şi era sub influenţa alcoolului, a furat un autoturism şi l-a condus provocând un accident rutier, după care a fugit de la locul evenimentului şi a refuzat recoltarea de probe biologice, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a sustras autoturismul de la o cunoştinţă şi, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a produs un accident rutier pe Drumul Naţional 22, în apropiere de localitatea Frecăţei, după care a fugit de la locul evenimentului.

‘La scurt timp, pe un câmp din apropiere, a fost identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat de 25 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în urma verificărilor a reieşit faptul că acesta nu deţine permis de conducere’, se menţionează în informarea IPJ.

Potrivit sursei, în urma accidentului rutier, tânărul a fost rănit uşor şi a fost transportat la spitalul din Tulcea.

Lucrătorii IPJ au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere, refuzul de la recoltarea mostrelor biologice de sânge, furt în scop de folosinţă, furt calificat, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Împotriva tânărului s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar acum el este în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks