Acasă55Ciucă: Nu am suspiciuni, Pilonul 2 de Pensii va fi neatins

Ciucă: Nu am suspiciuni, Pilonul 2 de Pensii va fi neatins

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, marţi, că Pilonul 2 de pensii va fi neatins, fiind asumată de coaliţia de guvernare şi creşterea cu un procent de la 1 ianuarie.

‘Nu am suspiciuni, Pilonul 2 de Pensii va fi neatins. Este o asumare la nivel de coaliţie şi o creştere a contribuţiei cu un procent de la 1 ianuarie 2024’, a spus Ciucă, la Digi 24.

El a fost întrebat dacă are vreo suspiciune în legătură cu Pilonul 2 de pensii, având în vedere întrebarea pusă de el liderului PSD, premierul Marcel Ciolacu, dacă acesta garantează că Pilonul 2 de pensii.

‘Probabil că tonul pe care am pus eu întrebarea nu a fost unul care să fie interpretat de maniera în care a fost gândită întrebarea, dar am discutat cu Marcel Ciolacu şi a înţeles foarte clar despre ce este vorba.(…) Am rămas acelaşi Nicolae Ciucă la fel de natural’, a completat Nicolae Ciucă.

Premierul Marcel Ciolacu a răspuns luni seara, într-un interviu la Digi 24, unor întrebări adresate de liderul PNL, Nicolae Ciucă, pe tema taxelor şi a pilonului II de pensii, dar a menţionat că aceste întrebări ‘puse de consultanţi’ sunt o surpriză pentru el, având în vedere că este vorba despre subiecte convenite deja în coaliţie. ‘Îmi plăcea mai mult domnul Nicolae Ciucă cel natural, adevăratul Nicolae Ciucă’, a spus Ciolacu. AGERPRES / (AS – autor: Alina Novăceanu, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks