Acasă55Drulă i-a spus comisarului european pe Justiţie că este îngrijorat de tendinţele...

Drulă i-a spus comisarului european pe Justiţie că este îngrijorat de tendinţele antidemocratice din politică

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, s-a arătat îngrijorat, în cadrul unei întâlniri cu comisarul european pe Justiţie, cu privire la tendinţele antidemocratice care se manifestă inclusiv în politica românească.

Cătălin Drulă s-a întâlnit, miercuri, la Strasbourg, cu Didier Reynders, comisarul european pentru Justiţie, prilej cu care au discutat subiecte precum statul de drept din România, starea actuală a democraţiei şi provocările anului electoral 2024.

‘Am avut astăzi o întâlnire foarte bună cu Didier Reynders. Am discutat pe larg despre statul de drept din România, starea actuală a democraţiei noastre şi provocările anului electoral 2024. Este esenţial să înţelegem că anul 2024 va fi un moment decisiv în lupta împotriva forţelor antidemocratice, atât în România, cât şi în Europa’, a declarat liderul USR, potrivit unui comunicat de presă.

În cadrul discuţiilor, Cătălin Drulă a exprimat preocupările USR legate de ‘tendinţele antidemocratice’ care se manifestă din ce în ce mai des în politica românească.

‘Am prezentat îngrijorările noastre cu privire la unele tendinţe antidemocratice ce se manifestă din ce în ce mai des, inclusiv în politica românească, şi am dezbătut modalităţi de contracarare a acestora’, a transmis preşedintele USR.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks