Acasă55Ciolacu: Apreciez adoptarea NDAA de către Congresul SUA-document cheie pentru stabilitatea în...

Ciolacu: Apreciez adoptarea NDAA de către Congresul SUA-document cheie pentru stabilitatea în Marea Neagră şi în regiune

Legea Bugetului Apărării al Statelor Unite (National Defense Authorization Act – NDAA) adoptat de către Congresul SUA reprezintă un document cheie pentru securitatea şi stabilitatea în Marea Neagră şi în regiune, a transmis prim-ministrul Marcel Ciolacu.

‘Apreciez adoptarea NDAA de către Congresul SUA – un document cheie pentru securitatea şi stabilitatea în Marea Neagră şi în regiune. Mulţumesc în mod special colegilor mei din PSD, care au informat în mod constant lideri americani cheie cu privire la rolul central al României în această regiune’, a transmis Marcel Ciolacu, joi seară, într-o postare pe pagina sa de X (ex twitter).

Congresul american a adoptat definitiv, joi, un buget de 886 de miliarde de dolari pentru apărarea Statelor Unite în 2024, prelungind un dispozitiv de supraveghere electronică internaţională extrem de utilizat de agenţiile de informaţii americane, dar criticat de organizaţii pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor private, transmite agenţia France Presse. AGERPRES / (AS – autor: Daniel Florea, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks