AcasăStiri generaleVâlcea: Accident între un trailer şi o dubă, la Câineni; traficul în...

Vâlcea: Accident între un trailer şi o dubă, la Câineni; traficul în zonă se desfăşoară alternativ

Conducătorul unei autoplaforme, un bărbat de 30 de ani din judeţul Sibiu, a fost rănit, joi seara, în urma unui accident rutier produs pe drumul naţional DN 7, în localitatea Câineni, şi în care mai este implicată o autoutilitară, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea.

‘Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, în localitatea Câineni, pe DN 7, la km 234 + 400 m, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi avut loc o coliziune între două autoutilitare, o autoplatformă şi un autoturism. În urma impactului a rezultat rănirea unui bărbat de 30 de ani, din localitatea Tălmaciu, judeţul Sibiu, conducătorul autoplatformei, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale’, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Loredana Sandu.

Reprezentanţii ISU Vâlcea au precizat că bărbatul rănit a fost găsit încarcerat, la locul evenimentului intervenindu-se cu mai multe autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, precum şi două ambulanţe SAJ.

‘Sunt patru persoane implicate în accident, conştiente, cooperante. Persoana încarcerată a fost extrasă şi predată echipajului medical. Echipajele SAJ evaluează două persoane. A fost alocat la accident şi un SMURD cu medic de la Sibiu, care va transporta victima rezultată în urma accidentului la UPU Sibiu’, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

Circulaţia rutieră în zonă se desfăşoară alternativ. AGERPRES / (AS – autor: Ramona Dincă, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks