AcasăStiri generaleSatu Mare: Bani pentru parcarea supraterană, prin legea bugetului pe 2024

Satu Mare: Bani pentru parcarea supraterană, prin legea bugetului pe 2024

Municipiul Satu Mare va primit trei milioane de lei prin legea bugetului de stat pe anul 2024, banii urmând să fie direcţionaţi spre construirea unei parcări supraterane în zona centrală, a anunţat primarul Kereskenyi Gabor, joi, într-o conferinţă de presă.

‘Aş dori să mulţumesc colegilor parlamentari de la UDMR care şi-au unit forţele şi prin amendamentele pe care le-au făcut la legea bugetului de stat au sprijinit o investiţie foarte foarte importantă pentru toţi sătmărenii, şi anume parcarea supraetajată de pe strada Kogălniceanu. Această investiţie beneficiază de grupul parlamentar al UDMR de trei milioane de lei, este foarte important acest lucru şi este sumă consistentă. Din noiembrie se lucrează pe proiectul tehnic, a fost licitată proiectare cu execuţie, antreprenorul are la dispoziţie şase luni pentru proiectare, deci în aprilie va trebui să predea proiectul tehnic, deci în jur de mai, iunie se va putea începe execuţia propriu-zisă, deci construcţia parcării’, a declarat primarul.

El a arătat că pentru cea de-a doua parcare supraetajată s-a încheiat procedura de achiziţie publică şi la mijlocul lunii ianuarie va fi semnat contractul de execuţie. AGERPRES /(AS – autor: Gheorghe Pietrar, editor: Karina Olteanu)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks