AcasăStiri generaleNeamţ: Tânăr reţinut după ce a condus un autoturism fără permis, a...

Neamţ: Tânăr reţinut după ce a condus un autoturism fără permis, a comis un accident cu victimă şi a fugit

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce a condus un autoturism deşi nu deţinea permis de conducere, a comis un accident rutier cu victimă şi apoi a fugit de la faţa locului, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

‘Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 20 ani, din Gâdinţi, conducea un autoturism pe strada Bogdan Dragoş din municipiul Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp din beton, rezultând rănirea unui tânăr în vârstă de 22 ani, din Gâdinţi, pasager în autoturismul în cauză. După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto ar fi părăsit locul accidentului, acesta prezentându-se la sediul Poliţiei municipiului Roman, a doua zi’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că autoturismul în cauză avea numerele de înmatriculare provizorii expirate iar conducătorul auto nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 ore şi este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat şi conducere fără permis.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks