AcasăStiri generaleBacău: Percheziţiile DNA ar viza Direcţia de Asistenţă Socială şi căminul de...

Bacău: Percheziţiile DNA ar viza Direcţia de Asistenţă Socială şi căminul de bătrâni din subordine

Percheziţiile pe care procurorii anticorupţie le efectuează marţi ar viza sediul Direcţiei de Asistenţă Socială (DAS) din subordinea Primăriei Bacău şi un cămin de bătrâni administrat de DAS, au precizat, pentru AGERPRES, surse din cadrul anchetei.

Totodată, procurorii au solicitat Primăriei Bacău, printr-un email, mai multe clarificări în cadrul dosarului penal ce vizează contracte de achiziţie publică.

Potrivit DNA, faptele ar fi fost săvârşite în perioada 2022-2023 de către funcţionari publici din cadrul unor instituţii publice de pe raza municipiului Bacău.

‘În cursul zilei de 16 ianuarie 2024, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în şase locaţii situate pe raza municipiului Bacău, din care trei sunt sediile unor instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice’, precizează un comunicat de presă al DNA Bacău.

Procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcţiei Generale Anticorupţie şi din partea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks