AcasăStiri generaleGiurgiu: Bărbat din municipiul reşedinţă, depistat la volan sub influenţa substanţelor psihoactive

Giurgiu: Bărbat din municipiul reşedinţă, depistat la volan sub influenţa substanţelor psihoactive

Giurgiu, 17 ian/ Agerpres/ – Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Giurgiu, este cercetat penal după ce poliţiştii rutieri giurgiuveni l-au depistat în trafic, la volanul unui autoturism, pe un bulevard din centrul oraşului, sub influenţa substanţelor psihoactive.

‘Pe bulevardul Bucureşti, din municipiul Giurgiu, poliţiştii Biroului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa unor substanţe psihoactive. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Menţionăm că, aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise’, se arată într-un comunicat de presă, emis miercuri, de IPJ Giurgiu.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, în care sunt efectuate cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive. AGERPRES( AS- autor: Camelia Bigan, editor: Karina Olteanu)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks