AcasăStiri generaleGorj: Soţ şi soţie răniţi după ce au căzut cu ATV-ul în...

Gorj: Soţ şi soţie răniţi după ce au căzut cu ATV-ul în gol, într-o parcare suspendată din Rânca

O femeie şi soţul său au fost transportaţi la spital după ce au căzut cu ATV-ul în gol, într-o parcare suspendată din zona montană Rânca, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Ioana Nanu.

Potrivit sursei citate, din primele verificări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, a reieşit faptul că o femeie, în vârstă de 34 de ani, din oraş Strehaia, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un vehicul de tip ATV pe DN 67 C, a pătruns pe contrasens, căzând în gol într-o parcare suspendată.

‘În urma accidentului a rezultat rănirea femeii în vârstă de 34 de ani şi a soţului acesteia, care era pasager, ambii fiind transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă’, a precizat Ioana Nanu.

În continuare, poliţiştii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii accidentului. AGERPRRES/(A, AS – autor: Oana Popescu, editor: Karina Olteanu)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks