AcasăPoliticaNatalia Intotero, ministrul Familiei, în vizită la copiii de la Centrul de...

Natalia Intotero, ministrul Familiei, în vizită la copiii de la Centrul de Zi „Sfânta Muceniță Sofia”, împreună cu Lê Thị Bích Trân, soția premierului Republicii Socialiste Vietnam

Natalia Intotero, ministrul Familiei, a mers în vizită la copiii de la Centrul de Zi „Sfânta Muceniță Sofia”, împreună cu Lê Thị Bích Trân, soția premierului Republicii Socialiste Vietnam.
”Ce gazde minunate sunt copiii de la Centrul de Zi „Sfânta Muceniță Sofia”!
I-am vizitat astăzi împreună cu distinsa doamnă Lê Thị Bích Trân, soția premierului Republicii Socialiste Vietnam. Pentru primul-ministru Pham Minh Cinh această vizită în România este și un prilej minunat de a-i prezenta soției sale țara în care a absolvit studiile universitare ale Universității de Construcții din București și în care a lucrat timp de peste trei ani. Așadar astăzi 30 de copii au fost Ambasadori ad-hoc pentru doamna Lê Thị Bích Trân și ceilalți membri ai delegației vietnameze.
Le mulțumesc pentru primirea călduroasă și o felicit din suflet pe doamna Laura Irimia, coordonatoarea centrului, pe preoții de la Arhiepiscopia Bucureștilor și voluntarii care își dedică fiecare zi pentru a însenina viata acestor copii frumoși și talentați”, a scris ministrul Familiei pe Facebook.

Articolul Natalia Intotero, ministrul Familiei, în vizită la copiii de la Centrul de Zi „Sfânta Muceniță Sofia”, împreună cu Lê Thị Bích Trân, soția premierului Republicii Socialiste Vietnam apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks