AcasăPoliticaAntonio Andrușceac (AUR): Români, vi se mai pregătește ceva! Reprezentanții FMI au...

Antonio Andrușceac (AUR): Români, vi se mai pregătește ceva! Reprezentanții FMI au propus o singură cotă TVA, eșalonarea recalculării pensiilor și impozit progresiv pe salariu

Deputatul AUR Antonio Andrușceac afirmă că reprezentanții FMI au propus o singură cotă TVA, eșalonarea recalculării pensiilor și impozit progresiv pe salariu. 
”Români, vi se mai pregătește ceva, sigur, cu mana altora dar cu acceptul acelorași trădătorii. Pentru ca la noi deciziile le iau alții, de la numirea presedintelui si a primului ministru, pana la cresterile de preturi sau de pensii si salarii, delegația FMI a decis pentru ‘Colonia România’ :
-Impozit de 25% pe salarii.
-Pensiile mărite în tranșe.
Misiunea FMI prezentă în România a făcut primele recomandări pentru Guvernul României. Cele mai sensibile subiecte au fost abordate de specialiștii care au făcut primele recomandări legate de măsurile necesare pentru majorarea pensiilor și a salariilor.
Reprezentanții FMI au propus o singură cotă TVA, eșalonarea recalculării pensiilor și impozit progresiv pe salariu care să ajungă la 25% în funcție de valoarea salariului.
Zilele următoare, reprezentanții FMI și autoritățile din România se vor consulta cu privire la creșterea pensiilor din septembrie, după aplicarea noii legi și a noii formule de calcul.
In zilele următoare va avea loc si o intalnire in cadrul comisiei parlamentare de buget, din care fac parte.
Va fi din nou o sedinta la care presa nu va avea acces, nu se va filma, nu se va înregistra, dar eu si colegii mei vom fi acolo si va vom spune ce ne impun asasinii economici.
Vor urma dosare penale cu care am fost deja amenințați.
Nu ne este frica, ne-am asumat sa luptam in ultima batalie pentru salvarea acestei tari, si o vom face cu orice preț.

Articolul Antonio Andrușceac (AUR): Români, vi se mai pregătește ceva! Reprezentanții FMI au propus o singură cotă TVA, eșalonarea recalculării pensiilor și impozit progresiv pe salariu apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks