AcasăPoliticaDulamă ales noul președinte al PUSL Neamț; Piedone: PUSL Neamț îl susține...

Dulamă ales noul președinte al PUSL Neamț; Piedone: PUSL Neamț îl susține pentru șefia CJ Neamț pe Daniel Harpa (PSD)

Amedeo-Laurențiu Dulamă a fost ales președinte al organizației PUSL Neamț, în cadrul Conferinței de alegeri ce a avut loc vineri, la Piatra Neamț.

„Împreună cu echipa pe care o am, dar și cu dumneavoastră, ne dorim ca la alegerile din iunie să avem o reprezentare mult mai mare, la nivel local și la nivel de județ. Am convingerea că putem finaliza, alături de partenerii noștri din PSD, ceea ce s-a început în 2020. Și aș vrea ca Piatra Neamț și județul Neamț să fie ce au fost odată din punct de vedere sportiv. Oamenii își doresc foarte mult acest lucru, județul Neamț a fost reprezentat cu cinste la nivel național și internațional”, a spus Amedeo Dulamă.

La Conferința de alegeri a Filialei Neamț a PUSL au participat, președintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal, Cristian Popescu Piedone, au mai fost prezenți doamna Maria Grapini, europarlamentar, domnul deputat Vlad Popescu Piedone, președintele Filialei PUSL Sectorul 5 și Grațiela Gavrilescu, deputat PUSL Prahova și președintele Biroului Executiv.

Președintele executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone a anunțat că organizația PUSL Neamț îl susține pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț pe Daniel Harpa, liderul PSD Neamț și primarul orașului Târgu Neamț.

„Noi, cei astăzi prezenți aici, vă spunem ceea ce simțim. Trăim într-o realitate reală și nu virtuală. În virtualitate au fost emise multe promisiuni în ultimii 30 de ani. Ați constatat că aceeași Mărie cu altă pălărie nu v-a adus nimic. Oamenii s-au săturat de asta. Trebuie să emitem pe o frecvență reală, oamenii să rezoneze cu noi. Și așa vom câștiga”, a conchis Cristian Popescu Piedone, președintele executiv al PUSL.

 

Articolul Dulamă ales noul președinte al PUSL Neamț; Piedone: PUSL Neamț îl susține pentru șefia CJ Neamț pe Daniel Harpa (PSD) apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks