AcasăPoliticaMarius Constantin Budăi (PSD): Vrem să ne asigurăm că pe mesele noastre...

Marius Constantin Budăi (PSD): Vrem să ne asigurăm că pe mesele noastre ajung produse sănătoase și accesibile, iar pentru asta, lucrăm la o nouă strategie!

Deputatul Marius Constantin Budăi (PSD) afirmă miercuri că este evident că inițiativa privind limitarea adaosurilor la alimente a fost un succes recunoscut de toți. ”Vrem să ne asigurăm că pe mesele noastre ajung produse sănătoase și accesibile, iar pentru asta, lucrăm la o nouă strategie!”, a anunțat Budăi. 
”Protejăm alimentele românești!
Alimente sănătoase, procesate în România, la prețuri decente!
Este evident acum că inițiativa privind limitarea adaosurilor la alimente a fost un succes recunoscut de toți. Dar ce urmează? Vrem să ne asigurăm că pe mesele noastre ajung produse sănătoase și accesibile, iar pentru asta, lucrăm la o nouă strategie!
Obiectivul? Să protejăm producătorii locali și să oferim consumatorilor opțiuni de calitate, fără a compromite prețurile.
Ne dorim ca după 31 martie să continuăm pe acest drum, cu măsuri și mai eficiente. Să punem accent pe valoarea reală a alimentelor”, anunță Budăi.

Articolul Marius Constantin Budăi (PSD): Vrem să ne asigurăm că pe mesele noastre ajung produse sănătoase și accesibile, iar pentru asta, lucrăm la o nouă strategie! apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks