AcasăPoliticaProtest AUR la congresul PPE: „Trădătorii”, „Afară, afară cu Ursula din ţară”,...

Protest AUR la congresul PPE: „Trădătorii”, „Afară, afară cu Ursula din ţară”, „Hoţii”, „Suveranitate”, „Jandarmeria apără hoţia”, strigă protestatarii

Peste o sută de membri și simpatizanți AUR, în frunte cu George Simion și cu europarlamentarul Cristian Terheș, protesteză miercuri în fața Romexpo, unde are loc congresul PPE la care participă zeci de lideri europeni: „Afară, afară, cu Ursula din țară”. În timpul manifestației, au avut loc incidente cu jandarmii.

Protestul este transmis live pe Facebook de către liderul AUR, George Simion, care poartă o șapcă pe care este inscripționat numele lui Trump, scrie hotnews.ro.

Manifestanții scandează: „Afară, afară, cu Ursula din țară”, „Hoții” sau „Suveranitate”.

În fața complexului Romexpo sunt mobilizați jandarmii, iar la un moment dat au avut loc incidente între aceștia și manifestanții AUR.

  • „Suntem aici să protestăm față de doamna Ursula von der Leyen (n.r. – șefa Comisiei Europene), față de domnul Nehammer (n.r. – cancelarul Austriei), care nu primește România în Schengen și care are tendințe imperiale.
  • Protestăm față de domnul Manfred Weber (n.r. – președintele PPE), care a umilit și PSD, și PNL”, a spus George Simion.

El i-a acuzat de abuzuri pe jandarmi, susținând că au lovit un tânăr din rândul manifestanților: „Jandarmeria apără hoția!”.

Europarlamentarul Chris Terheş, cel care a organizat protestul, a scris pe Facebook:

PNL a votat ca, pentru încă 5 ani, în poziția de președinte a Comisiei Europene să fie tot Ursula von der Leyen, cel mai FANATIC EXTREMIST lider european.

Să susții că orice bărbat care se pretinde femeie e și femeie în accepțiunea legii e extremism fanatic.

Să susții că un bărbat ce se pretinde femeie poate concura în sport la categoria de femei, ori poate intra în toaleta femeilor, e extremism fanatic.

Să constrângi europenii să se injecteze cu seruri insuficient testate pentru a-și putea exercita drepturi fundamentale e extremism fanatic.

Să încalci libertatea de opinie sau religioasă e extremism fanatic.

Să distrugi sectorul energetic european, pretinzând că salvezi planeta, e extremism fanatic.

Să distrugi agricultura europeană și să falimentezi fermierii cu utopiile neomarxiste din Green Deal, condamnând europenii la foamete, e extremism fanatic.

Să impui identitatea digitala și moneda digitală, pentru a-i putea supraveghea pe europeni așa cum se întâmplă în China, e extremism fanatic.

Orice vot pentru lista comună PSD-PNL la europarlamentare este un vot pentru susținerea acestei extremiste fanatice la conducerea EU.

După 5 ani cu Ursula von der Leyen la conducere, UE e mai săracă, mai slabă și mai divizată. UE va face implozie cu Ursula von der Leyen încă 5 ani la conducere.

P.S. Dacă sunteți în București, haideți să spuneți un NU răspicat pentru ca Ursula să mai fie încă 5 ani în fruntea Comisiei Europene”.

Articolul Protest AUR la congresul PPE: „Trădătorii”, „Afară, afară cu Ursula din ţară”, „Hoţii”, „Suveranitate”, „Jandarmeria apără hoţia”, strigă protestatarii apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks