AcasăPoliticaNicolae Ciucă: Toți cei care au trecut prin universul concentraționar creat de...

Nicolae Ciucă: Toți cei care au trecut prin universul concentraționar creat de regimul comunist instalat la București merită respectul nostru și cinstirea eternă a memoriei lor

Președintele PNL, Nicolae Ciucă transmite, de Ziua Deținuților Politici Anticomuniști, că toți cei care au trecut prin universul concentraționar creat de regimul comunist instalat la București merită respectul nostru și cinstirea eternă a memoriei lor. 
„Pe 9 martie, România marchează Ziua Deținuților Politici Anticomuniști, victime ale opresiunii regimului impus de Moscova la 6 martie 1945. Timp de 45 de ani, conducerea comunistă i-a pedepsit pe cei care au luptat pentru libertatea cuvântului, democrație pluralistă și și-au apărat proprietățile de naționalizările abuzive.
Gulagul românesc a constat în închisori și lagăre de muncă, dar și în internări în azile psihiatrice sau încadrarea condamnaților la deținuți de drept comun.
Toți cei care au trecut prin universul concentraționar creat de regimul comunist instalat la București merită respectul nostru și cinstirea eternă a memoriei lor.”, spune Nicolae Ionel Ciucă, președintele PNL.

Articolul Nicolae Ciucă: Toți cei care au trecut prin universul concentraționar creat de regimul comunist instalat la București merită respectul nostru și cinstirea eternă a memoriei lor apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks