AcasăPoliticaAlin Nica, președintele CJ Timiș: Mai bine îmi tai o mână decât...

Alin Nica, președintele CJ Timiș: Mai bine îmi tai o mână decât să semnez, ca președinte al filialei Timiș, o candidatură a domnului Simonis

Alin Nica, președintele CJ Timiș, a declarat la intrarea în ședința PNL în care se validează susținerea pentru candidatura lui Alfred Simonis de la PSD că mai bine își taie o mână decât să semneze, ca președinte al filialei Timiș, o candidatură a domnului Simonis. 

”Toate argumentele logice sunt împotriva unei astfel de decizii. Domnul Simonis este pe locul trei în toate sondajele, PNL are la Consiliul Județean mai mult decât dublul consilierilor județeni și președintele în funcție (..) Toate acestea arată că este o negociere proastă pentriu PNL”, a spus Nica.

”Mai bine îmi tai o mână decât sî semnez, ca președinte al filialei Timiș, o caniddatură a domnului Simonis”, a declarat Nica.

Articolul Alin Nica, președintele CJ Timiș: Mai bine îmi tai o mână decât să semnez, ca președinte al filialei Timiș, o candidatură a domnului Simonis apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks