AcasăPoliticaNatalia Intotero, ministrul Familiei: În România, în ultimii 10 ani, consumul de...

Natalia Intotero, ministrul Familiei: În România, în ultimii 10 ani, consumul de droguri a crescut îngrijorător, răspândindu-se în cele mai adânci structuri ale societății, până la copiii de școală generală

Natalia Intotero, ministrul Familiei, afirmă că în România, în ultimii 10 ani, consumul de droguri a crescut îngrijorător, răspândindu-se în cele mai adânci structuri ale societății, până la copiii de școală generală. . Lansăm campania “Fără Bariere”, o inițiativă care își propune să rupă lanțurile tăcerii și să aducă la lumină TOT Adevărul, spune ministrul.
”În fiecare suflet se ascunde o luptă nevăzută….
În România, în ultimii 10 ani, consumul de droguri a crescut îngrijorător, răspândindu-se în cele mai adânci structuri ale societății, până la copiii de școală generală.
„Credeam că le pot controla, credeam că mă pot opri oricând, credeam că nu îmi vor face niciun rău…” sunt vorbele celor care au căzut în capcana drogurilor. Ale celor care au pierdut controlul și au început o luptă puternică cu propria ființă.
Deschidem un capitol nou, unul plin de speranță și curaj. Lansăm campania “Fără Bariere”, o inițiativă care își propune să rupă lanțurile tăcerii și să aducă la lumină TOT Adevărul Despre Droguri. O campanie care își propune să ne aducă pe fiecare față în față cu foștii consumatori, dar și cu specialiști din domeniu.
Vă invit să faceți parte din campania noastră Fără Bariere și să ne ajutați să răspândim mesajul de speranță și de schimbare.
Haideți să clădim împreună un mediu în care empatia și înțelegerea să învingă orice obstacol. Să ne unim forțele și să dăm viață unei mișcări care să schimbe destine, care să salveze vieți și care să construiască un viitor plin de speranță.
Mulțumesc tuturor celor implicați în această campanie!
Mulțumesc Catalin Maruta și Eugenia Serban pentru că sunteți alături de noi!”, scrie Natalia Intotero pe Facebook.

Articolul Natalia Intotero, ministrul Familiei: În România, în ultimii 10 ani, consumul de droguri a crescut îngrijorător, răspândindu-se în cele mai adânci structuri ale societății, până la copiii de școală generală apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks