AcasăPoliticaLidia Popa, președinte Organizației Femeilor Liberale Sector 3: Evenimentul ,,Oportunități de finanțare...

Lidia Popa, președinte Organizației Femeilor Liberale Sector 3: Evenimentul ,,Oportunități de finanțare pentru IMM – ediția 2″, a făcut ca sediul PNL Sector 3 să fie neîncapator

Lidia Popa, președinte Organizației Femeilor Liberale Sector 3, anunță că evenimentul ,,Oportunitati de finantare pentru IMM – editia 2″, a facut ca sediul PNL Sector 3 Bucuresti sa fie neîncapator pentru cei peste 140 participanții.

„In calitate de organizator al evenimentului, consider ca cetatenii sunt insuficient informați, despre fondurile nerambursabile care pot fi accesate. Gradul de absorbtie al finanțărilor europene, ar fi mai crescut, daca astfel de actiuni ar avea loc mai des.   

In prezenta presedintelui Andrei Baciu, a colegilor mei din conducerea filialei si a invitatilor noștri speciali Cecilia Văduva si Ovidiu Cimpean, publicul nostru a avut acces la cele mai noi informații, privind sesiunile de proiecte si linii de finanatare care se vor deschide in urmatoarea perioada. 

Continuam peste doua saptamani!

Mulțumesc tuturor pentru ca ati raspuns la eveniment!”, a scris aceasta, pe Facebook.

Articolul Lidia Popa, președinte Organizației Femeilor Liberale Sector 3: Evenimentul ,,Oportunități de finanțare pentru IMM – ediția 2″, a făcut ca sediul PNL Sector 3 să fie neîncapator apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks