AcasăPoliticaCozmin Guşă: Wow, în campania electorală Sebi Burduja ne-a arătat cum se...

Cozmin Guşă: Wow, în campania electorală Sebi Burduja ne-a arătat cum se tunde el la un faimos hair-stylist

„Sebi Burduja s-a dus la tuns, e reflexul politicianului ce vrea “să ne tundă … Urmăriți atent imaginile expuse de către acest adult cu comportament adolescentin, Sebi Burduja, fiul tatălui său și finul nașului său, Adriean Videanu. “Puiuțul” Burduja ne arată cum a mers ieri să se tundă la un faimos hair-stylist, parcă toți cei cu rădăcini sau ascendența la SIE au reflexul ăsta al “tuns-frezatului”. Trebuie să fie cu umor, că azi e duminică, deci adaug aici “Cațavencii”, care ne amintesc de tăticul și nașul său, aproape sigur acoperiți-profitori, dar și de 10 August 2018″, scrie, pe solidnews.ro, analistul politic Cozmin Guşă, candidat independent la Preşedinţia României, care a prezentat, pe Facebook, şi filmuleţul în cauză.

(…) Un accident absolut nefericit era cât pe-aci

să dea peste cap toate planurile familiei Burduja.

Pentru că Juniorul era foarte ocupat cu marele protest programat pentru 10 august, și-a trimis fiica de doar 3 ani la bunici, la Marinel, în Franța, unde aceștia dețin o super-proprietate în Châteauneuf de Grasse. La finalul lunii iulie, sâmbătă, 28 iulie, mai exact, la ora 20,30, fiica în vârstă de 3 ani a lui Sebastian Burduja cade în piscina bunicilor de lângă vila din Châteauneuf de Grasse. Copila se îneacă. Nici bunica, medic de profesie, nici paramedicii sau medicii care ajung la fața locului nu reușesc să o resusciteze complet. Intrată în comă, fata moare pe 1 august 2018 și va fi înmormântată în România câteva zile mai târziu.

În ciuda tragediei imense, Sebastian Burduja continuă să promoveze manifestația din 10 august, ascunzând orice informație legată de accident. Nici măcar membrii familiei din România nu au fost informați de cele întâmplate.

Pe 10 august, un Sebastian Burduja zâmbitor, aparent neafectat, participă la manifestația din Piața Victoriei, se pozează alături de prieteni și de membri ai partidulețului său, are o zi plină, de luptător cu dictatura lui Dragnea. Dispare din piață, absolut convenabil, cu puțină vreme înainte de declanșarea violențelor.

Șase ani mai târziu, aflându-se pe ultima sută de metri cu pregătirea campaniei pentru Primăria Capitalei, Sebastian Burduja începe să vorbească despre fiica sa decedată, pe care o folosește, fără nici cea mai mică jenă, pentru a mai câștiga ceva capital electoral. Fără a fi întrebat nimic de către interlocutori, Burduja se trezește spunând că s-a dus în Piața Victoriei pentru că așa și-ar fi dorit fiica sa.

Nu avem de unde să știm ce și-a dorit copila cu adevărat, dar avem foarte mari dubii că, la trei ani, și-ar fi dorit altceva decât să trăiască în continuare. Nu credem că își dorea, în acel iulie 2018, ca tatăl său să ajungă premier sau, iată, primar al Bucureștiului. Probabil că, dacă ar fi putut exprima verbal astfel de dorințe, și-ar fi dorit ca în 2024 să ajungă să sufle în lumânările de pe tortul aniversării sale de 9 ani.”

(https://www.catavencii.ro/speranta-politicii-liberale-o…/)

Și-un sfat de final: aveți grijă ce recipiente veți deschide în următoarea perioadă, e posibil să vă sară în față fel de fel de figurine de tip “Burdujel cu tricou turcoaz”. Vai de c… lui!

Articolul Cozmin Guşă: Wow, în campania electorală Sebi Burduja ne-a arătat cum se tunde el la un faimos hair-stylist apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks