AcasăPoliticaOana Marciana Ozmen (PNL): Ne propunem să întărim relațiile de cooperare cu...

Oana Marciana Ozmen (PNL): Ne propunem să întărim relațiile de cooperare cu Statul Israel. Împreună, construim un viitor mai sigur pentru cetățenii ambelor state!

Deputata Oana Marciana Ozmen (PNL) afirmă că Parlamentul României își propune să întărească relațiile de cooperare cu Statul Israel. Împreună, construim un viitor mai sigur pentru cetățenii ambelor state!
  • ”Camera Deputaţilor şi Senatul au organizat o şedinţă solemnă comună consacrată marcării Zilei Solidarităţii şi Prieteniei dintre România şi Statul Israel.

În cadrul şedinţei, premierul israelian Benjamin Netanyahu a transmis un mesaj video în care a mulţumit Parlamentului României pentru sprijin.

Domnul Nicolae Ciucă, Președintele Senatului, a transmis un mesaj prin care a arătat faptul că România susține continuarea relației cu Statul Israel, consolidată în ultimii 76 de ani. Țara noastră rămâne alături de poporul israelian în lupta cu terorismul și extremismul.
Evenimentul a avut loc în contextul în care în 10 aprilie a intrat în vigoare Legea 86/2024 pentru instituirea zilei de 14 mai ca Ziua Solidarităţii şi Prieteniei dintre România şi Statul Israel.
România și Statul Israel au stabilit relații diplomatice complete la 11 iunie 1948.
În continuare, ne propunem să întărim relațiile de cooperare cu Statul Israel. Împreună, construim un viitor mai sigur pentru cetățenii ambelor state!”, spune deputata PNL.

Articolul Oana Marciana Ozmen (PNL): Ne propunem să întărim relațiile de cooperare cu Statul Israel. Împreună, construim un viitor mai sigur pentru cetățenii ambelor state! apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks